Iveco Daily: het antwoord op iedere transportvraag

Een bestelwagen die je met een rijbewijs B kunt besturen? De Iveco Daily

Met een maximum toegelaten laadmassa van 3,5 ton is de Iveco Daily een Bestelwagen die bestuurd kan worden door houders van een rijbewijs B. Dit is een groot voordeel binnen de werkomgeving gezien er niet speciaal gezocht dient te worden naar chauffeurs met een aangepast rijbewijs zoals bij veel grotere bestelwagens. Maar er zijn meer voordelen te vinden bij de Iveco Daily. Zo kan de bestelwagen ook verkregen worden in een versie die plaats biedt aan 5 passagiers en een bestuurder. Wanneer er dus geen behoefte is aan een enorme laadruimte, maar wel aan de mogelijkheid om meerdere passagiers te vervoeren, is de Iveco Daily de gedroomde bestelwagen.

Iveco Daily: voor alle opdrachten en alle wegen

De Iveco Daily is zonder twijfel een multifunctionele bestelwagen die voor elke mogelijke opdracht of op elk type weg gebruikt kan worden. Om te beginnen zijn er 9 verschillende motorversies beschikbaar met een vermogen van 106 tot wel 205 pk. Dit maakt het mogelijk om hoge snelheden te halen wanneer lange afstanden gereden moeten worden. Met een laadvermogen tot 3,5 ton behoren ze zonder twijfel tot de grootste binnen deze categorie bestelwagens. De brede zijdeuren van de Iveco Daily laten toe om ook via de zijkant van de wagen te laden, ideaal in een stadsomgeving. De twee achterdeuren kunnen dan weer tot 270° opendraaien zodat ook in kleine ruimtes eenvoudig laden en lossen mogelijk wordt.

Iveco Daily combineert comfort met functionaliteit

Net zoals veel Bestelwagens is de Iveco Daily volledig aanpasbaar op maat om een hoog rendement te garanderen. Zo zijn er verschillende formaten van laadruimtes, met een volume van 7 tot 17 m². Ook is een Iveco Daily met dubbele wielen verkrijgbaar voor extra zware ladingen. Naast functionaliteit is er ook aan het comfort van de bestuurder gedacht. Een binnenhoogte van 2,10 m in de laadruimte maakt het mogelijk om vlot te laden en te lossen, zelfs voor grote mensen. En het bestuurdersgedeelte is voorzien van alle comfort zodat lange ritten toch aangenaam zijn.
Naar boven