MAN, van vrachtwagens tot touringcars

Producent MAN levert kwaliteit op alle vlakken

MAN is een toonaangevende producent van bussen, trucks en touringcars. Dankzij een wereldwijd verkoopnetwerk is MAN overal goed vertegenwoordigd en geniet het een grote naambekendheid. Alleen al in België is het bedrijf goed voor 160 jobs en een jaarlijkse omzet van meer dan 128 miljoen euro. Het bedrijf staat voor kwaliteit, dynamisme en betrouwbaarheid. Dit wordt extra in de verf gezet door het behalen van het ISO90001-certificaat. Het klantenbestand van MAN is groot en zit verdeeld over verschillende sectoren: van overheidsinstellingen tot transportondernemingen en van bouwbedrijven tot private ondernemingen. Iedereen is overtuigd van de meerwaarde die het merk biedt.

De trucks van MAN zijn kampioen in transport

Op het gebied van trucks biedt MAN in België vier types aan. De TGX is speciaal ontworpen voor wie lang onderweg is. Dit type MAN is bijzonder geschikt voor internationaal transport, maar kan uiteraard ook voor binnenlands verkeer worden gebruikt. De cabine is groot en luxueus, zodat alle comfort aanwezig is voor chauffeurs die niet enkel rijden maar ook moeten leven in hun cabine. De TGS is meer bedoeld voor korte afstanden. Bouwverkeer, zware tractie en distributie komen hiervoor in aanmerking. De TGM kan zowel korte als lange afstanden aan, maar is ontworpen voor het lichtere verkeer. De TGL tenslotte is een multifunctionele vrachtwagen die zowel in de stad, bij de distributie als op de bouwplaats kan worden ingezet.

Touringcars van MAN garanderen een comfortabele reis

Naast vrachtwagens heeft MAN België ook een aanbod in touringcars. Voor het binnenland maakt MAN een onderscheid tussen streek- en stadsbussen. Streekbussen zijn geschikt voor korte trips doorheen het platteland, waar de wegen vaak minder goed zijn onderhouden. Stadsbussen zijn aangepast aan het drukke stadsverkeer waar snelle actie en flexibiliteit noodzakelijk zijn. Maar MAN maakt ook touringcars met alle luxe en comfort voor lange reizen naar het buitenland. Reisoperatoren aarzelen dan ook geen seconde om voor een Touringcar van MAN te kiezen.
Naar boven