Het ontstaan van Mercedes-Benz:

Dit automerk is ontstaan in 1926 in Duitsland. Mercedes- Benz is ontstaan door de fusie tussen Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie van Carl Benz. Speciaal kenmerk van Mercedes-Benz is de driepuntige ster met cirkel die vooraan op de wagen is geplaatst.

Model Viano : informatie

Het model Viano bestaat uit drie designmodellen, namelijk trend, ambiente en de avantgarde. Deze gezinsauto heeft plaats voor maximaal acht inzittenden. Het model Viano Trend: In deze auto kunnen zes personen gemakkelijk zitten in aparte comfortabele zetels. Er kan een zitbank voor nog twee personen worden bijgezet. Er is mogelijkheid tot panoramisch dak en elektrisch schuifdak. De kofferbak heeft maximaal 4.610 liter in dit model. Er zijn ook talloze opbergvakken beschikbaar.

Het model Viano Ambiente:

Het model heeft als kenmerken onder meer speciaal lichtmetalen velgen 25/55 R 17, een schakelhendel en stuurwiel met vier spaken in leder en afgewerkt met design interieur. De auto biedt plaats voor zes inzittenden. Bij de standaarduitrusting hoort ook de thorax-airbags voor bestuurder en voorpassagier.

Het model Viano Avantgarde:

De Avantgarde heeft de ruimte van een volumewagen gecombineerd met de sierlijkheid en charme van een berline en de dynamiek en atletisch karakter van een sportwagen. Dit model heeft een krachtige V6-motor, maar er kan ook voor een dieselmotor gekozen worden. Keuze uit de verschillende modellen en dan keuze uit de wielbasis: korte wielbasis, lang of extra lang. Diesel - modellen: 1. Model CDI 2.0 2. Model CDI 2.2 3. Model CDI 3.0 4. Model CDI 2.0 4MATIC 5. Model CDI 2.2 4MATIC Super - modellen: Model 3,5 – automatische versnellingsbak – 190 KW Men kan ook nog verschillende opties kiezen, zelfs in één pakket: pakket activity, pakket bike en pakket business. Andere belangrijke Mercedes-Benz modellen: De A-klasse personenwagens De B-klasse is het compacte model van personenwagens (deze werd in 2005 geïntroduceerd) De Mercedes-Benz A- en B-klasse worden gebouwd in Rastatt (Duitsland) en in Ciudad Juárez (Mexico). De C-klasse van Mercedes-Benz is de goedkoopste van de A-,B- en C-klasse. Deze is ontstaan in 1993 en is reeds beschikbaar in verschillende modellen.
Naar boven