Het ontstaan van Mercedes-Benz:

Het automerk Mercedes-Benz is ontstaan in Duitsland in 1926. Het merk is geboren uit de fusie van de Daimler Motoren Gesellschaft en de firma Benz & Cie. Het merk Mercedes-Benz verkoopt onder andere personenauto’s, busjes, bestelwagens en nog veel meer.

De Mercedes-Benz Vito:

De Vito is de bestelwagen of het busje van Mercedes-Benz. Er zijn drie verschillende modellen in de Vito, namelijk de gesloten bestelwagen (zonder ramen), deels beglaasde mixto of de combi. Met deze bestelwagen / busje kan u gemakkelijk zaken vervoeren of verplaatsingen doen. De Vito als gesloten bestelwagen/ Vito Mixto / Vito Combi: - Bestaande uit twee wielbasissen en drie voertuiglengtes. - Verschillende deurvarianten: zijdelingse schuifdeur of als optie verkrijgbare draaideuren, enzovoort. - Keuze uit variabele zetelconcepten, de zetels van de bestuurder en de begeleider zijn flexibel verstelbaar en voorzien van verstelbare hoofdsteunen. Als optie kan ook voor zetelverwarming gekozen worden. Ook is er de keuze uit een 2-zetel- of een 3-zetelzitbank voor in de laadruimte. - Elektrische ruiten bij de voorramen - Mogelijkheid tot een houten laadvloer - Een doorlaadmogelijkheid onder de zetels - Met of zonder een trekhaak De Vito kan volledig zelf gekozen en gemodelleerd worden met de verschillende mogelijkheden die er zijn. Keuzemogelijkheden genoeg. Het speciaal model namelijk: De Vito EFFECT: - Sportief en dynamisch opvallend karakter - Chroomradiator - Keuze uit verschillende kleuren namelijk poolwit, briljantzilver metallic en obsidiaanzwart metallic - Een motoraanbod van vijf verschillende diesel- en benzinemotoren met vier en zes cilinders en een vermogenbereik van 70 kW (95 pk) tot 190 kW (258 pk)

Nog andere Mercedes-Benz modellen in stijl van de Vito:

In dezelfde stijl als de Vito bestelwagen is er nog een kleiner model verkrijgbaar, namelijk de Mercedes-Benz Citan: de gesloten bestelwagen. Er is ook de Mercedes-Benz Sprinter, een gesloten bestelwagen groter dan de Vito. Voordelen van deze Sprinter zijn onder meer tot zes personen comfortabel vervoer + voldoende laadruimte. De achterste zitbank kan heel gemakkelijk worden uitgenomen en weer geïnstalleerd in een handomdraai. Het grootste model in de bestelwagens is de Mercedes-Benz Vario. Deze Vario bestaat als gesloten bestelwagen, kipper, met open laadbak of als chassis-cabine.
Naar boven