VW Transporter: de ideale bestelwagen

De mogelijke uitrustingen van de VW Transporter

Dat een Bestelwagen meer kan zijn dan een auto met een laadruimte, wordt duidelijk wanneer de beschikbare opties en uitrustingen van de VW Transporter overlopen worden. Deze uitrustingen hebben niet enkel betrekking op de functionaliteit van de wagen, maar ook het comfort van de bestuurder wordt hiermee verhoogd. Zo is er de mogelijkheid tot een radiovoorbereiding met twee luidsprekers en een in de hoogte verstelbare bestuurderszetel. Binnen het comfort pack horen bijv. een leesspot en make-upspiegels. Allerlei zaken die ervoor zorgen dat de VW Transporter een aangename wagen is en niet enkel een praktische wagen. Daarnaast is ook aan veiligheid gedacht met de invoering van meerdere airbags en een centrale vergrendeling met afstandsbediening gecombineerd met een anti-carjackingtoets.

De praktische kant van de VW Transporter

De VW Transporter is natuurlijk in de eerste plaats ontworpen om op een eenvoudige manier materialen te kunnen vervoeren. Het is dan ook één van de meest gekozen bedrijfswagens door loodgieters, aannemers en allerhande kleine zelfstandigen die heel wat spullen nodig hebben bij het uitvoeren van een opdracht. Afhankelijk van de behoefte kan gekozen worden voor een laadvolume dat varieert van 5,8 m3 tot 9,3 m3 of een VW Transporter pick-up model met een laadruimte van 4,2 m3. Het laadvermogen van de VW Transporter bedraagt 800 kg tot 1.326 kg. Er zijn bovendien verschillende versies van de VW Transporter voorhanden zodat er steeds een bestelwagen op maat gekocht kan worden. Deze versies bestaan onder de namen: Combi, Bestelwagen, Pick-up, Chassiscabine en Dubbele Cabine.

Een groen imago met de VW Transporter

Naast comfort en functionaliteit dient een bedrijfswagen representatief te zijn. Ook aan dit criterium voldoet de VW Transporter in alle opzichten. Het model is strak en eenvoudig en straalt hierdoor klasse en degelijkheid uit. Zowel binnen- als buitenkant zijn beschikbaar in een gestandaardiseerde of op maat gemaakte versie. Maar nog belangrijker is het groene karakter van de wagen, een punt dat tegenwoordig erg belangrijk is voor vele bedrijven zowel op gebied van besparingen als imago. De VW Transporter kent een verbruik van 1L per 14 kilometer wat de mogelijkheid biedt om 1100 km non-stop te rijden.
Naar boven